NOVOST TEGA TEDNA! Z rekordno visokimi subvencijami še hitreje do lastne sončne elektrarne

Z rekordno visokimi subvencijami še hitreje do lastne sončne elektrarne
Z rekordno visokimi subvencijami še hitreje do lastne sončne elektrarne

Ta teden nas je prijetno presenetila novica o višini subvencij za sončne elektrarne. Družba Borzen je namreč razpisala nove subvencije za postavitev sončnih elektrarn in navdušila vse, ki v tem trenutku razmišljajo o postavitvi sončnih elektrarn. Namreč, če smo že večkrat z izračuni dokazali, da je investicija v sončno elektrarno več kot upravičena, pa bo zdaj ob visokih subvencijah odločitev še lažja.

Poglejmo višino subvencij:

  • Subvencije za sistem net meteringa (za vse, ki ste dobili soglasje za postavitev sončne elektrarne v lanskem letu in boste v tem letu sončno elektrarno tudi postavili):
    50 EUR za 1 kW inštalirane moči za naprave brez baterijskega hranilnika (do 25 % stroškov),
    500 EUR za 1 kW inštalirane moči za naprave z baterijskim hranilnikom (do 25 % stroškov).

  • Subvencije za sistem brez net meteringa (pridobljeno soglasje za postavitev sončne elektrarne od letošnjega leta naprej):
    250 EUR za 1 kW za individualno samooskrbo brez baterijskega hranilnika (do 25 % stroškov),
    675 EUR za 1 kW za individualno samooskrbo z baterijskim hranilnikom (do 40 % stroškov).


Razpis je namenjen fizičnim osebam. Prve subvencije iz sistem net metering lahko črpate že od 15. aprila in bodo na voljo eno leto, najnovejše subvencije po sistemu brez net meteringa, pa so začele veljati ta ponedeljek 17. junija.

Za vse dodatne informacije pokličite naše svetovalce na SOL NAVITAS, kjer vam bomo z veseljem razložili novosti in vam tudi pomagali pri urejanju subvencij, kakor tudi celotne dokumentacije in same postavitve sončne elektrarne.

Tukaj se prepričajte, zakaj je podjetje SOL NAVITAS z več kot 15-letno tradicijo in lastno močno projektantsko ekipo pravi naslov za postavitev vaše sončne elektrarne: https://sol-navitas.si/reference/

Tukaj pa lahko izkoristite naš velik pomladanski popust v višini 2.000 eur: https://sol-navitas.si/velika-pomladanska-akcija-2000-e-popust/

Ne zamudite in izkoristite to edinstveno priložnost za trajnostno prihodnost in visok prihranek pri stroških električne energije! Pokličite ali nam pišite:

info@sol-navitas.si
059 223 674

Delite novico