VELIKA POMLADANSKA AKCIJA: 2000 € popusta

VELIKA POMLADANSKA AKCIJA: 2000 eur popusta
Velika pomladanska akcija prinaša kar 2000 € popusta pri nakupu sončne elektrarne do moči 22 kWp.

Ob začetku pomladi smo se v podjetju SOL NAVITAS odločili, da popestrimo začetek letošnje sezone s posebno ponudbo. Predstavljamo vam VELIKO POMLADANSKO AKCIJO, kjer vam nudimo izjemen popust v višini 2000 evrov!

Akcija je posebej zasnovana za vse, ki razmišljate o postavitvi sončne elektrarne na svojem domu. Ponudba velja za sončne elektrarne do moči 22 kWp. Izkoristite moč sonca za oskrbovanje vašega objekta s čisto in trajnostno pridobljeno električno energijo.

Zakaj izbrati sončno elektrarno? Sončne elektrarne so odlična naložba v prihodnost, saj omogočajo neodvisnost od nihanj cen energije ter zmanjšujejo vaš vpliv na okolje. Poleg tega lahko zmanjšajo vaše stroške za električno energijo in vam omogočijo, da postanete aktivni soustvarjalec čistejše prihodnosti.

Ker se ponašamo z lastno projektantsko ekipo, vam lahko zagotavljamo, da vam bo naša ekipa strokovnjakov pomagala pri izbiri in postavitvi sončne elektrarne, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in željam. Z našo VELIKO POMLADANSKO AKCIJO vam nudimo izjemno priložnost, da po ugodni ceni pridobite kakovostno in trajnostno rešitev za vaš dom.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti! Za več informacij nas kontaktirajte še danes in izkoristite popust v višini 2000 evrov pri postavitvi sončne elektrarne.

Kontaktirajte nas na: info@sol-navitas.si

Delite novico