Poletna NET METERING akcija

Poletna net metering akcija in 2000 eur popusta pri nakupu sončne elektrarne
Ujemite še zadnje mesece net metering sistema in kar 2000 eur popusta ob nakupu sončne elektrarne!

Zdaj je čas za sončno energijo! Pri Sol Navitas vam ponujamo neverjetno poletno net metering akcijo! Ujemite še zadnje mesece net metering sistema in ob nakupu sončne elektrarne vam bomo podarili kar 2000 eur popusta!

Akcija je posebej namenjena tistim, ki ste dobili soglasje po net metering sistemu in morate še v letošnjem letu postaviti sončno elektrarno! Ponudba velja za sončne elektrarne do moči 22 kWp.

Zakaj izbrati sončno elektrarno? Sončne elektrarne so odlična naložba v prihodnost, saj omogočajo neodvisnost od nihanj cen energije ter zmanjšujejo vaš vpliv na okolje. Poleg tega lahko zmanjšajo vaše stroške za električno energijo in vam omogočijo, da postanete aktivni soustvarjalec čistejše prihodnosti.

Ker se ponašamo z lastno projektantsko ekipo, vam lahko zagotavljamo, da vam bo naša ekipa strokovnjakov pomagala pri izbiri in postavitvi sončne elektrarne, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in željam. Z našo akcijo vam nudimo izjemno priložnost, da po ugodni ceni pridobite kakovostno in trajnostno rešitev za vaš dom.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti! Za več informacij nas kontaktirajte še danes in izkoristite popust v višini 2000 evrov pri postavitvi sončne elektrarne.

Kontaktirajte nas na: info@sol-navitas.si

Delite novico