SOL NAVITAS v družbi elitnih partnerjev za SolarEdge

SOL NAVITAS v družbi elitnih partnerjev za SolarEdge

Izredno ponosni smo na vse naše dosežke in tokrat lahko z veseljem poročamo, da smo pristali v družbi SOLAREDGE elitnih partnerjev v Sloveniji.

Partnerstvo smo dobili zaradi velikih realiziranih naročil, kajti že leta smo specializirani za postavitev velikih sončnih elektrarn, ki jih postavljamo podjetjem po vsej Sloveniji in v tujini.

SOL NAVITAS v družbi elitnih partnerjev za SolarEdge

SolarEdge je vodilno podjetje na področju inteligentnih rešitev za sončne elektrarne. Njihova tehnologija omogoča spremljanje, upravljanje in optimizacijo delovanja sončnih elektrarn, kar omogoča boljšo učinkovitost, zanesljivost in donosnost sončnih sistemov. Med njihove izdelke sodijo inverterji, optimizatorji moči, sistemski nadzorni moduli in druge naprave, ki omogočajo maksimalno izrabo energije sonca, kot na primer baterije.

Poleg tega ponujajo tudi storitve in programske rešitve za upravljanje sončnih elektrarn, kar omogoča lastnikom boljši nadzor in spremljanje njihovih sistemov.
S svojo visoko usposobljeno strokovno ekipo v SOL NAVITAS izpolnjujemo vse standarde kakovosti SolarEdge za namestitev in vzdrževanje opreme SolarEdge. Z novim partnerstvom bomo v Sol Navitas še dodatno okrepili svojo prisotnost in ponudbo na področju sončnih elektrarn ter strankam omogočili dostop do naprednih tehnoloških rešitev za izboljšanje učinkovitosti in zanesljivosti sončnih sistemov ter maksimalno izkoriščanje sončne energije.
V podjetju Sol Navitas se veselimo sodelovanja s SolarEdge in nadaljnjega prispevanja k razvoju trajnostne energetike ter zagotavljanju visokokakovostnih in zanesljivih rešitev za sončne elektrarne.

Delite novico