Obiščite nas na 54. sejmu MOS

Z veseljem sporočamo, da se bomo lahko septembra znova družili v Celju!

Vabljeni, da nas obiščete na 54. MOS-u med 14. in 18. septembrom 2022

Letos bodo na celjskem sejmišču slovo od poletja obelodanili z novostmi in trendi različnih področij. Čaka nas namreč največja poslovno–sejemska prireditev v Sloveniji s kar 54-letno tradicijo – MOS, ki bo letos svoja vrata odprl med 14. in 18. septembrom. Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, zberete informacije in odgovore razstavljavcev o vsem, kar vas zanima. Z veseljem vam bomo pomagali z odgovori, predstavitvijo, podrobnim prikazom in poglobljenim pogovorom. Sejem je odlična priložnost za tkanje novih poslovnih stikov in ugodnih nakupov, zato ne izpustite priložnosti, da izkoristite sejemske ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Z dodelanim konceptom največjega poslovno-sejemskega dogodka v Sloveniji,  ostaja MOS tudi letos razdeljen na 5 večjih področij: MOS DOM (gradnja in obnova doma ter trajnostne energetske rešitve), MOS TURIZEM (trajnostni in zeleni turizem, kulinarika ter kamping in karavaning), MOS TEHNIKA ENERGETIKA (profesionalne energetske rešitve, oprema in orodja za podjetja in domače mojstre ter do okolja prijazna tehnologija), MOS B-DIGGIT (inovativne digitalne rešitve, poslovne storitve ter priložnosti doma in v tujini) ter  MOS PLUS (izdelki široke potrošnje in e-Mobilnost).

Letošnja tematika ali poudarek sejma MOS bo SAMOOSKRBA. Pomen samooskrbe v svetu in tudi pri nas postaja vse bolj prepoznaven. Še posebej bodo na MOSU-u izpostavili samooskrbo s hrano in energijo. Lahko boste dobili številne informacije, priložnosti za pogovor in iskali inovativne rešitev na tem področju.

MOS bo ponudil vsem obiskovalcem pestre možnosti pridobivanja številnih informacij z različnih virov ter primerjanje ponudbe med seboj. Za razstavljavce pa ostaja pomembno stičišče navezovanja stikov med podjetniki, iskanja novih strank in gojenja poslovnih odnosov vseh vrst. Poudarek je seveda na osebnem stiku, kar smo v zadnjih letih najbolj pogrešali.

Celjsko sejmišče vsako leto poskrbi tudi za pester spremljevalni program. Odvijala se bodo razna predavanja, svetovalnice, poskrbljeno pa bo za kulinarično razvajanje in zabavo.

 

Za pester in raznolik sejemski program bo torej poskrbljeno, še posebej pa vabljeni na naš razstavni prostor (DVORANA L, RAZSTAVNI PROSTOR 16), kjer bomo za vas pripravili vse o sončnih elektrarnah, novostih na področju fotovoltaike. Predstavili bomo moderen solarni nadstrešek za avtomobile. Z nami bodo partnerji Solar Edge, Ziptech in Gaton.

 

Veselimo se vašega obiska na 54. MOS-u med 14. in 18. septembrom!

Delite novico

RAZMIŠLJATE O POSTAVITVI SONČNE ELEKTRARNE?

Razmišljate o postavitvi
sončne elektrarne?

Preprosto oddajte povpraševanje in v nekaj dneh vam bomo na mail poslali neobvezujočo ponudbo.