Mnenja

Nekaj naših strank se je odločilo, da z vami delijo in opišejo svojo izkušnjo postavitve sončne elektrarne. Prav tako pa vas vabimo, da si ogledate galerijo referenc že postavljenih sončnih elektrarn.
 • Mnenja

  01/21

  “Iskreno povedano vas ne morem dovolj pohvaliti. K nam je prišlo vsaj 10 drugih ponudnikov, med katerimi se ni nihče niti približal rešitvi in ponudbi, ki ste nam ju ponudili vi. Vaš projektant Peter je strokovnjak, ki mu ni para, in izredno sem hvaležen njemu in celotni vaši ekipi, da ste se zares poglobili v projekt in ga vrhunsko izpeljali. Z veseljem vas priporočam vsem, ki se odločajo za postavitev sončne elektrarne.”

  Deziderij Sekereš, lastnik sončne elektrarne MFE Sekereš
 • Mnenja

  02/21

  “Naša izkušnja postavitve sončne elektrarne je brez dvoma bila ravno zaradi podjetja Sol navitas izjemno prijetna. Od prvih pogovorov dalje so se držali vsega, kar smo se dogovorili. Prav tako lahko pohvalim njihov sistem organizacije, ki nam je prihranil številne skrbi, povezane z urejanjem dokumentacije. Tudi montaža je potekala brez težav, skratka, sedi 5!”

  Aleš Oražem, lastnik sončne elektrarne MFE Oražem
 • Mnenja

  03/21

  “Za Sol navitas smo se odločili zaradi njihove kompletne ponudbe ter prijaznih in strokovno podkovanih ljudi. Prav tako je bila sama izvedba strokovno narejena. Z elektrarno smo izjemno zadovoljni. Vsekakor priporočam.”

  Peter Stražišnik, lastnik sončne elektrarne MFE Stražišnik
 • Mnenja

  04/21

  “Od prvega do zadnjega kontakta sem ZELO zadovoljen z vašimi storitvami! HVALA! Razen pohval nimam drugih komentarjev!”

  Vane Žan Kožuh, Škofja Loka
 • Mnenja

  05/21

  “Glede celotnega postopka postavitve sončne elektrarne nimam prav nobenih pripomb, le pohvale vsem sodelujočim za strokovno in učinkovito ter korektno delovanje vse od prvega kontakta dalje, takojšnjega odziva v vseh fazah (priprave ponudb, ogleda, priprave dokumentacije, montaže, priklopa,…). Posledično že nagovarjam prijatelja, da vas pokliče oziroma vam bom posredoval njegov kontakt. Vzdrževalno pogodbo sem že podpisal.”

  ANDRAŽ PRELESNIK, MFE PRELESNIK, 13,53 kWp
 • Mnenja

  06/21

  “Jaz sem dal že veliko priporočil, ker sem bil izjemno zadovoljen z vašo storitvijo in odnosom. Tudi ostali, ki sem jim priporočil vaše podjetje, so bili zadovoljni. Danes še redko najdeš tako resno podjetje, da se drži vseh rokov in dogovorov.”

  BLAŽ ROŽEJ, MFE ROŽEJ, 11,9 kWp
 • Mnenja

  07/21

  “Zahvaljujem se vam za plemenito opravljeno delo, kot sva se dogovorila. Malo ste me presenetili, ker je bilo vse opravljeno tako hitro.”

  EMA RADON, MFE RADON, 14,7 kWp
 • Mnenja

  08/21

  “Rad bi se zahvalil vam in vaši ekipi za korektno izvedbo postavitve in priklopa sončne elektrarne in hitro rešitev reklamacije.”

  MIHA TRONTEJ, MFE TRONTELJ, 13,6 kWp
 • Mnenja

  09/21

  “Zahvaljujem se vam za zelo korektno sodelovanje, od ogleda, predračuna, velike pomoči pri pridobivanju dokumentacije, pri sami izvedbi in zaključevanju projekta. Pripombe nimam nobene in Vas z veseljem priporočam morebitnim investitorjem.”

  MIRAN ŽENKO, MFE ŽENKO 13,94 kWp
 • Mnenja

  10/21

  “Za postavitev elektrarne smo izbrali Vas zaradi dobrih referenc, ki smo jih prejeli od sosedov. Zelo smo bili zadovoljni z vso vašo ekipo od začetka do konca. Fantje na terenu so bili res vrhunski in kar je najbolj pomembno, prišli so v dogovorjenem terminu in delovali kooperativno z nami. Vse pohvale. Pohvala tudi vam v pisarnah za pripravo dokumentacije in usklajevanje.”

  TATJANA TOMINC, MFE TOMINC, MFE 12,6 kWp
 • Mnenja

  11/21

  “Včeraj so fantje zmontirali pri nas elektrarno! Zelo profesionalni, zelo olikani, prijazni in predvsem hitri. Pohvalim vse in tudi vas z veseljem priporočim še svojim znancem in prijateljem. Sem zelo zadovoljna!!”

  ERIKA BUŠETIČAN, MFE BUŠETINČAN, 13,68 kWp
 • Mnenja

  12/21

  “Naj na koncu samo še pohvalim Vašo ekipo na terenu, kateri so resno pristopili in uredili vse tako, da tudi izgleda izredno lepo na oko. Zadeva funkcionira in z veseljem Vas bom tudi priporočil naprej.”

  RAFAEL KERIN, MFE KERIN, 9,77 kWp
 • Mnenja

  13/21

  “Od prvega do zadnjega kontakta sem zelo zadovoljna z vašimi storitvami. HVALA! Razen pohval nimam drugih komentarjev.”

  IRENA KOŽUH, MFE KOŽUH, 12,15 kWp
 • Mnenja

  14/21

  “Iskrena hvala za vašo skrb in podporo še dolgo po zagonu elektrarne. Z veseljem in hvaležnostjo vas tudi priporočimo, komur le lahko, sicer pa s pridom uporabljamo elektrarno. Obilo sonca želim, ne nebu in sicer v življenju!”

  MIHA LOKOVŠEK, MFE LOKOVŠEK, 14,58 kWp
 • Mnenja

  15/21

  "Zahvaljujem se vam za izjemno dosedanje sodelovanje, kar mi bo ostalo v zelo lepem spominu. Nedvomno ste prva liga."

  MARJAN NAGODE, MFE NAGODE, 13,12 kWp
 • Mnenja

  16/21

  "Moram pohvaliti celotno ekipo monterjev. Za sabo so vse počistili, kot da se ni nič dogajalo ta dan. Zaključek lep, natančno in hitro."

  PETER PLANINŠEK, MFE PLANINŠEK, 11,75 kWp
 • Mnenja

  17/21

  "Včeraj so vaši fantje izvedli montažo mFE na našem objektu. Moram jih pohvaliti, da so bili kljub težkim pogojem zaradi višjih temperatur in tudi kakšnemu nepredvidenemu zapletu, ki se žal zgodi na objektu starejšega letnika, operativni in se trudili najti najbolj optimalno rešitev. Zato se jim še enkrat zahvaljujem."

  ANITA POTOČNIK SLIVNIK, MFE POTOČNIK SLIVNIK, 15,96 kWp
 • Mnenja

  18/21

  "Prejšnji teden so mi vaši fantje namestili elektrarno. Hvala za vso pomoč in podporo, moram pohvaliti, da sem izjemno zadovoljen z vami, vse do sedaj je bilo kot treba, tudi roki so bili kot navedeni v pogodbi. Kontakt vaše firme sem dal že veliko osebam, ki me sprašujejo glede elektrarne, in vas vsem toplo priporočam.."

  BLAŽ ROŽEJ. MFE ROŽEJ, 11,9 kWp
 • Mnenja

  19/21

  "Želel bi pohvaliti ekipo, prišli so ob dogovorjenem času, naredili in prilagodil našim željam in odšli! Ne vidiš vsak dan tako uigrane ekipe!"

  JURE ŽAGAR, MFE ŽAGAR, 12,16 kWp
 • Mnenja

  20/21

  "Zahvaljujeva se vam za korektno izpeljane postopke pri namestitvi sončne elektrarne na našo stanovanjsko hišo in vam želiva še naprej uspešno poslovanje."

  MANICA IN JANEZ HUDOPISK, MFE HUDOPISK, 12,18 kWp
 • Mnenja

  21/21

  "Najprej se vam naj zahvalim za hitro in korektno izvedeno postavitev. Priporočila vas je moja mama, ki ste ji že poleti postavili elektrarno. Že takrat me je prepričala, da ste bili vi prava izbira. "

  MITJA GMAJNER, MFE GMAJNER, 12,75 kWp
/

Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

NAŠE
SONČNE ELEKTRARNE

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

/

Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

NAŠE SONČNE ELEKTRARNE

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Vas zanima še kaj o postavitvi sončne elektrarne za samooskrbo?

Za vas smo pripravili odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja.

RAZMIŠLJATE O POSTAVITVI SONČNE ELEKTRARNE?

Razmišljate o postavitvi
sončne elektrarne?

Preprosto oddajte povpraševanje in v nekaj dneh vam bomo na mail poslali neobvezujočo ponudbo.