20160413_094624

Sol navitas se predstavlja na sejmu Energetika v Celju

Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu Energerika, ki poteka od 12. do 15. aprila 2016 na Celjskem sejmu. Odprt je vsak dan od 9.00 do 17.30 ure. Naš razstavni prostor se nahaja v dvorani K, št. 47e.

Na sejmu se predstavljamo skupaj s partnerji v skupini slovenska sončna elektrarna, ki združuje proizvajalce komponent in izvajalce storitev, ki lahko postavimo sončno elektrarno iz 100 % slovenskih komponent in storitev. Poudarek naše letošnje predstavitve bo na sončnih elektrarnah za samooskrbo z električno energijo, za katere je bila ravnokar sprejeta vsa zakonodaja, ki omogoča njihovo postavitev. 

Poleg Sol navitasa, ki ponuja izgradnjo sončnih elektrarn, panele in konstrukcijo za sončne elektrarne, se v skupini predstavljajo še Gen-i d.o.o., s katerim se lahko dogovorite za odkup električne energije iz vaše sončne elektrarne ali sklenete pogodbo o samooskrbi, Eti elektroelement d.d., ki ponuja vse potrebne zaščite za sončne elektrarne, Letrika sol d.o.o., ki ponuja mikroinverterje za sončne elektrarne ter Sitel d.o.o., ki ponuja hibridne napajalne sisteme, hranilnike električne energije nadzorno/upravljalne sistemi za vse vrste obnovljivih virov energije.

Več informacij o sejmu in spremljajočih prireditvah lahko najdete na www.ce-sejem.si

Vljudno vabljeni!

Deli objavo