SOL-NAVITAS_MOS_1080x1080-2

Sol navitas bo na sejmu 53. MOS

 

Le še nekaj dni nas loči do ZAČETKA 53. MOS-a, ki bo po letu in pol ponovno odprl vrata. Vabimo vas, da nas obiščete v dvorani L, prostor št. 16. Predstavili bomo naš nov produkt, solarni nadstrešek ter električne polnilne postaje. Prav tako vas bodo na razstavnem prostoru pričakali naši strokovnjaki za fotovoltaiko, ki bodo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi s postavitvijo in delovanjem sončne elektrarne.

Nekaj napotkov za lažji obisk sejma: BREZPLAČNO HITRO TESTIRANJE

Ali je za vstop na sejmišče potreben PCT pogoj?

  • Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19.
  • Obiskovalci boste tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovite si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni – samo 6 EUR.
  • Sicer še ni popolnoma jasno, kakšni pogoji bodo veljali v času trajanja 53. MOS-a, vendar PCT pogoj zagotovo ostaja. Brez dvoma smo najprej želeli poskrbeti, da imate prav vsi prebivalci Slovenije iste možnosti za vstop na sejmišče, kar pomeni, da smo za tiste, ki niso preboleli ali cepljeni omogočili BREZPLAČNO hitro testiranje.

Kje se bodo izvajali hitri testi?

  • To se bo izvajalo v neposredni bližini obeh vhodov. Tisti obiskovalci, ki ste si vstopnico zagotovili preko spleta in potrebujete hitri test, greste direktno do mesta testiranja in v cca. nekaj minutah boste dobili rezultat. V kolikor je ta negativen, boste dobili zapestnico, ki vam omogoča takojšen vstop na sejmišče – s tem se izognemo čakanju na potrditveni sms. Tisti, ki si vstopnice ne boste zagotovili preko spleta, pa greste najprej do blagajne, tam opravite nakup vstopnic in v kolikor ne izpolnjujete pogoja PC, nadaljujete na hitri test.
  • Na vhodu bodo varnostniki prijazno vsakega obiskovalca prosili za dokazilo o PCT pogoju in nato brezskrbno nadaljujete svojo pot po sejmišču.

Deli objavo