spomladanska akcija - izkoristite vavčer za 1021 EUR ali 521 EUR

EKSKLUZIVNA POMLADNA PONUDBA

Poskrbeti želimo, da bo začetek leta 2021 za lastnike sončnih elektrarn Sol navitas zares dober.
Pomladi lahko do svoje sončne elektrarne za samooskrbo pridete po zares IZJEMNI ceni. Med 20. januarjem in 30. marcem vam pri nakupu sončne elektrarne podarjamo VREDNOSTNI VAVČER za 1021 EUR ali 521 EUR, odvisno od velikosti elektrarne. S koriščenjem vavčerja lahko tako bistveno znižate ceno vaše sončne elektrarne.

Sol navitas d.o.o. kot vodilno podjetje na področju znanja in izkušenj v fotovoltaiki, vam letošnjo pomlad omogoča postavitev sončne elektrarne po izredno ugodni ceni. Postanite samooskrbni, znižajte vaš račun za električno energijo in sočasno zmanjšajte vpliv na okolje.

V času trajanja akcije (do 30.3. 2021), vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti 10 ali več kW podarimo VAVČER za popust v vrednosti 1021 EUR. Pri elektrarnah od 5 do 9,99 kW pa vam podarimo VAVČER za popust v vrednosti 521 EUR.

Cena investicije se tako BISTVENO ZMANJŠA in sončna elektrarna postane še bolj dosegljiva kot kadarkoli prej.

SPOMLADANSKA AKCIJA 10kW+

 V času trajanja akcije (do 30. 3. 2021) vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti 10 ali več kW, podarimo VAVČER za popust v vrednosti 1021 EUR. 

Akcija se vključi v pripravo predračuna in je združljiva s subvencijo EKO sklada in drugimi popusti!

*Pri vsaki ponudbi je mogoče unovčiti en vavčer.

spomladanska AKCIJA med 5 in 9,99 kW

 V času trajanja akcije (do 30. 3. 2021) vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti od 5 do 9,99 kW, podarimo VAVČER za popust v vrednosti 521 EUR.

Akcija se vključi v pripravo predračuna in je združljiva s subvencijo EKO sklada in drugimi popusti!

*Pri vsaki ponudbi je mogoče unovčiti en vavčer.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE IN IZKORISTITE SPOMLADANSKO AKCIJO

NOVOST!
Podjetje Sol navitas d.o.o. nagrajuje zadovoljne stranke!

Postani ambasador zelene energije, priporoči izgradnjo sončne elektrarne prijatelju/znancu in si prisluži 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE.

Letošnjo jesen uvajamo v poslovanje novost za naše zveste stranke. Ker smo s strokovnim pristopom v 12 letih delovanja na slovenskem trgu s postavitvijo sončne elektrarne osrečili več kot 1500 strank in ker vemo, da dober glas seže v deveto vas, uvajamo nagrajevanje priporočil. 

Strankam, ki bodo priporočila naše podjetje prijatelju, sorodniku, znancu, sosedu itd., bomo ob podpisu pogodbe z novo stranko podarili 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE!

 

Preko spodnjega obrazca lahko pošljete neomejeno število priporočil. Za vsako uspešno izpeljano priporočilo, ki rezultira v postavitvi nove sončne elektrarne na ključ, vam podarimo 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE.

Za več informacij smo vam vedno na voljo na: 059 223 674 ali info@sol-navitas.si.

Priporočaj SONČNO ELEKTRARNO SOL NAVITAS IN PREJMI 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE!

Živjo!

Sem ponosen lastnik sončne elektrarne podjetja Sol navitas d.o.o. Vabim te, da tudi ti zaupaš izgradnjo svoje sončne elektrarne podjetju Sol navitas d.o.o. in bistveno znižaš svoj mesečni račun za elektriko. Za vse dodatne informacije se lahko obrneš na svetovalce podjetja Sol Navitas, ki ti bodo svetovali in pripravili najboljši izračun. Več informacij najdeš na www.sol-navitas.si .

Kontakt svetovalcev: 059 223 674 ali info@sol-navitas.si

Lepo te pozdravljam! Podpis: [field id=”name”]

Spoštovani [field id=”name”],

zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Ponudbo vam bomo poslali v najkrajšem možnem času, v naslednjih nekaj dneh.

Več informacij o naših storitvah najdete na spletni strani www.sol-navitas.si.

POGOSTA VPRAŠANJA

Sončno elektrarno za samooskrbo lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec (poslovni odjemalec s priključno močjo manjšo od 41 kW), ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se samooskrbuje z električno energijo. Pred priključitvijo naprave za samooskrbo na notranjo nizkonapetostno električno inštalacijo stavbe je treba pri distribucijskemu operaterju pridobiti soglasje za priključitev.

 

Elektrarna se lahko postavi samo na streho ali fasado stavbe, ki se bo samooskrbovala z električno energijo. V vseh ostalih primerih pa takšna elektrarna potrebuje gradbeno dovoljenje, kar precej dvigne njeno ceno. Elektrarna mora zaradi preprečitve električnega udara v vsakem trenutku omogočati izklop iz distribucijskega omrežja. Hkrati pa mora zagotavljati, da je v napravi za samooskrbo v izključenem stanju zagotovljena mala napetost (ELV), ki je največ 50 V izmenične napetosti oziroma največ 120 V enosmerne napetosti. To pomeni, da se za te elektrarne lahko uporabljajo samo mikroinverterji ali pa inverterji v kombinaciji z optimizatorji.

Lastnik naprave za samooskrbo mora z dobaviteljem skleniti pogodbo o samooskrbi. Z njo se dogovorita, da se oddana električna energija (kWh) kompenzira s prevzeto električno energijo (kWh) v letnem obračunskem obdobju. Za količino delovne električne energije, prevzeto in oddano preko merilnega mesta, na katerega je priključena naprava, se uporablja enotarifno merjenje električne energije. Lastniku elektrarne se pri obračunu upošteva tista količina elektrike (kWh), ki predstavlja razliko med prevzeto in oddano delovno električno energijo. Le to se odčita na istem merilnem mestu ob zaključku obračunskega obdobja.

Velikost elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW. V primeru, da bo elektrarna proizvedla več električne energije od letne porabe vaše stavbe, boste viške energije dobavitelju prenesli brezplačno. Zato je najbolj optimalno postaviti elektrarno, ki bo letno proizvedla ravno toliko ali malo manj elektrike, kot jo porabite.

Pokličite nas in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo prisluhnili in pripravili najboljšo možnost za naravi prijazno pridobivanje električne energije.

GALERIJA STORITEV