Sejemska akcija SPLETNI MOS 2020 - podarjamo brezplačne panele v vrednosti do 1.000 EUR

EKSKLUZIVNA PONUDBA

Letošnjo jesen do svoje sončne elektrarne za samooskrbo po neverjetni ceni. Podarimo module, znižamo ceno vaše sončne elektrarne.
Podjetje Sol navitas d.o.o. kot vodilno podjetje znanju in izkušnjah v fotovoltaiki, vam letošnjo jesen omogoča postavitev sončne elektrarne po izredno ugodni ceni. Postanite samooskrbni, znižajte vaš račun za električno energijo in sočasno zmanjšajte vpliv na okolje.
V času trajanja akcije, 20.9. – 20.11. 2020, vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti 10 ali več kW (> 30 modulov), PODARIMO 10 modulov. Pri elektrarnah od 5 do 9,99 kW vam PODARIMO 5 modulov.

Cena investicije se tako BISTVENO ZMANJŠA in sončna elektrarna postane še bolj dosegljiva kot kadarkoli prej.

SEJEMSKA AKCIJA 10kW+

 V času trajanja akcije, 20.9. – 20.11. 2020, vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti 10 ali več kW (> 30 modulov), podarimo 10 modulov.

Akcija se vključi v pripravo predračuna in je združljiva s subvencijo EKO sklada in drugimi popusti!

*Pri vsaki ponudbi je mogoče unovčiti eno ugodnost.

SEJEMSKA AKCIJA med 5 in 9,99 kW

 V času trajanja akcije, 20.9. – 20.11. 2020, vam ob nakupu sončne elektrarne v od 5 do 9,99 kW  (> 15 modulov), podarimo 5 modulov.

Akcija se vključi v pripravo predračuna in je združljiva s subvencijo EKO sklada in drugimi popusti!

*Pri vsaki ponudbi je mogoče unovčiti eno ugodnost.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE IN IZKORISTITE SEJEMSKO AKCIJO

+386 59 223 674

advanced divider

info@sol-navitas.si

advanced divider

Opekarniška 15,
3000 Celje

advanced divider

NOVOST!
Podjetje Sol navitas d.o.o. nagrajuje zadovoljne stranke!

Postani ambasador zelene energije, priporoči izgradnjo sončne elektrarne prijatelju/znancu in si prisluži 200€.

Letošnjo jesen uvajamo v poslovanje novost za naše zveste stranke. Ker smo s strokovnim pristopom v 12 letih delovanja na slovenskem trgu s postavitvijo sončne elektrarne osrečili več kot 1500 strank in ker vemo, da dober glas seže v deveto vas, uvajamo nagrajevanje priporočil. 

Strankam, ki bodo priporočila naše podjetje prijatelju, sorodniku, znancu, sosedu itd., bomo ob podpisu pogodbe z novo stranko podarili bon v vrednosti 200€! Prijatelju, ki ste mu našo elektrarno priporočili pa pristavimo še dodatnih 100 EUR popusta!

Preko spodnjega obrazca lahko pošljete neomejeno število priporočil. Za vsako uspešno izpeljano priporočilo, ki rezultira v postavitvi nove sončne elektrarne na ključ, vam podarimo vrednostne bone v višini 200 EUR.

Za več informacij smo vam vedno na voljo na: 059 223 674 ali info@sol-navitas.si.

Priporočaj SONČNO ELEKTRARNO SOL NAVITAS IN PREJMI VREDNOSTNI BON ZA 200 eur

* Vrednostni bon pridobite ob podpisu pogodbe osebe, ki ste ji poslali priporočilo. 

POGOSTA VPRAŠANJA

Sončno elektrarno za samooskrbo lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec (poslovni odjemalec s priključno močjo manjšo od 41 kW), ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se samooskrbuje z električno energijo. Pred priključitvijo naprave za samooskrbo na notranjo nizkonapetostno električno inštalacijo stavbe je treba pri distribucijskemu operaterju pridobiti soglasje za priključitev.

 

Elektrarna se lahko postavi samo na streho ali fasado stavbe, ki se bo samooskrbovala z električno energijo. V vseh ostalih primerih pa takšna elektrarna potrebuje gradbeno dovoljenje, kar precej dvigne njeno ceno. Elektrarna mora zaradi preprečitve električnega udara v vsakem trenutku omogočati izklop iz distribucijskega omrežja. Hkrati pa mora zagotavljati, da je v napravi za samooskrbo v izključenem stanju zagotovljena mala napetost (ELV), ki je največ 50 V izmenične napetosti oziroma največ 120 V enosmerne napetosti. To pomeni, da se za te elektrarne lahko uporabljajo samo mikroinverterji ali pa inverterji v kombinaciji z optimizatorji.

Lastnik naprave za samooskrbo mora z dobaviteljem skleniti pogodbo o samooskrbi. Z njo se dogovorita, da se oddana električna energija (kWh) kompenzira s prevzeto električno energijo (kWh) v letnem obračunskem obdobju. Za količino delovne električne energije, prevzeto in oddano preko merilnega mesta, na katerega je priključena naprava, se uporablja enotarifno merjenje električne energije. Lastniku elektrarne se pri obračunu upošteva tista količina elektrike (kWh), ki predstavlja razliko med prevzeto in oddano delovno električno energijo. Le to se odčita na istem merilnem mestu ob zaključku obračunskega obdobja.

Velikost elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW. V primeru, da bo elektrarna proizvedla več električne energije od letne porabe vaše stavbe, boste viške energije dobavitelju prenesli brezplačno. Zato je najbolj optimalno postaviti elektrarno, ki bo letno proizvedla ravno toliko ali malo manj elektrike, kot jo porabite.

Pokličite nas in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo prisluhnili in pripravili najboljšo možnost za naravi prijazno pridobivanje električne energije.

GALERIJA STORITEV