NAJZANESLJIVEJŠI PARTNER ZA FOTOVOLTAIKO ŽE VEČ KOT 13 LET!

NAJZANESLJIVEJŠI PARTNER ZA FOTOVOLTAIKO ŽE VEČ KOT 13 LET!

Zakaj sončna elektrarna

za samooskrbo?

PRIHRANITE

TAKOJ


Sončna svetloba je brezplačen in popolnoma čist vir energije, ki nam je na voljo v neomejenih količinah. V primeru, da se odločite za ugodno financiranje preko Eko sklada, lahko vaš mesečni obrok kredita znaša MANJ, kot pa znesek, ki ste ga prej plačevali za elektriko. Tako se prihranki lahko pokažejo že prvi mesec obratovanja elektrarne.

NE ZAMUDITE

ODLIČNIH
TRENUTNIH POGOJEV

Trenutni pogoji za postavitev sončne elektrarne predvidevajo 180 EUR subvencije Eko sklada na kilovat inštalirane moči elektrarne. Prav zato investicija v lastno sončno elektrarno pridobi še dodatno težo, saj se tako doba odplačevanja še zmanjša. Za povprečno 12 kw elektrarno ta običajno znaša med 6 in 9 let, odvisno od zneska obroka.

SKUPAJ SKRBIMO

ZA OKOLJE


Skrbi za okolje s trajnostnimi rešitvami, kot je postavitev lastne sončne elektrarne, se lahko aktivno pridružite tudi vi. Sončna elektrarna s svojih delovanjem namreč ne proizvaja ogljikovega dioksida in drugih toplogrednih plinov. K ohranitvi okolja in planeta tako neposredno prispevate tudi vi!

Samo 4 koraki vas ločijo do

LASTNE SONČNE ELEKTRARNE!

Najprej izpolnite kontaktni obrazec in
nam pošljite povpraševanje.

Na podlagi informacij vam pripravimo neobvezujočo ponudbo. Po pregledu ponudbe in svetovanju se po želji dogovorimo za brezplačen ogled našega projektanta, ki vam bo svetoval glede najbolj optimalne rešitve za vas in vam po ogledu poslal končno ponudbo.

V primeru potrditve ponudbe sledi podpis pogodbe in ureditev potrebne dokumentacije - tudi subvencijo za Eko sklad, za katero v celoti poskrbimo mi.

Na koncu vašo sončno elektrarno strokovno in kvalitetno namestimo na objekt in jo zaženemo ter posredujemo vse potrebne informacije.

Razmišljate o postavitvi sončne elektrarne?

Oddajte povpraševanje

Kakšen je postopek postavitve sončne elektrarne za samooskrbo pri nas?

Kaj o nas pravijo stranke?

MFE-Sekeres Sol navitas

— Deziderij Sekereš, lastnik sončne elektrarne MFE Sekereš

“Iskreno povedano vas ne morem dovolj pohvaliti. K nam je prišlo vsaj 10 drugih ponudnikov, med katerimi se ni nihše niti približal rešitvi in ponudbi, ki ste nam ju ponudili vi. Vaš projektant Peter je strokovnjak, ki mu ni para, in izredno sem njemu in celotni vaši ekipi hvaležen, da ste se zares poglobili v projekt in ga izpeljali vrhunsko. Z veseljem vas priporočam vsem, ki se odločajo za postavitev sončne elektrarne.”

— Deziderij Sekereš, lastnik sončne elektrarne MFE Sekereš

MFE Oražem

— Aleš Oražem, lastnik sončne elektrarne MFE Oražem

“Naša izkušnja postavitve sončne elektrarne je brez dvoma bila ravno zaradi podjetja Sol navitas izjemno prijetna. Od prvih pogovorov dalje so se držali vsega, kar smo se dogovorili. Prav tako lahko pohvalim njihov sistem organizacije, ki nam je prihranil številne skrbi, povezane z urejanjem dokumentacije. Tudi montaža je potekala brez težav, skratka, sedi 5!”

— Aleš Oražem, lastnik sončne elektrarne MFE Oražem

MFE-Strazisnik Sol navitas

— Peter Stražišnik, lastnik sončne elektrarne MFE Stražišnik

“Za Sol navitas smo se odločili zaradi njihove kompletne ponudbe ter prijaznih in strokovno podkovanih ljudi. Prav tako je bila sama izvedba strokovno narejena. Z elektrarno smo izjemno zadovoljni. Vsekakor priporočam.”

— Peter Stražišnik, lastnik sončne elektrarne MFE Stražišnik

Zakaj izvedbo sončne elektrarne

prepustiti podjetju Sol navitas?

NA TRGU OD

LETA 2008

Izberite izvajalca, na katerega se lahko zaradi dolgoletnih izkušenj zanesete do potankosti, prav tako pa obstaja večja verjetnost, da se boste čez 15 let še vedno lahko obrnili nanj.

POSTAVITEV

NA KLJUČ

Naša izvedba zajema postavitev na ključ v pravem pomenu besede – od začetnega ogleda, ureditve pogodbe in celotne dokumentacije, do postavitve, priklopa ter zagona elektrarne.

100% ZANESLJIVI

IZVAJALEC

Postopek postavitve elektrarne je lahko za posameznika zelo naporen in kompleksen projekt, zato je še posebej pomembno, da izberete izvajalca, na katerega se lahko 100% zanesete.

Kontaktni podatki

Lokacija