MNENJA IN IZKUŠNJE NAŠIH STRANK O POSTAVITVI SONČNE ELEKTRARNE

MNENJA IN IZKUŠNJE NAŠIH STRANK O POSTAVITVI SONČNE ELEKTRARNE

Nekaj naših strank se je odločilo, da z vami delijo in opišejo svojo izkušnjo postavitve sončne elektrarne.

Prav tako pa vas vabimo, da si ogledate galerijo referenc že postavljenih sončnih elektrarn, do katere lahko TUKAJ.

MFE-Sekeres Sol navitas

“Iskreno povedano vas ne morem dovolj pohvaliti. K nam je prišlo vsaj 10 drugih ponudnikov, med katerimi se ni nihše niti približal rešitvi in ponudbi, ki ste nam ju ponudili vi. Vaš projektant Peter je strokovnjak, ki mu ni para, in izredno sem njemu in celotni vaši ekipi hvaležen, da ste se zares poglobili v projekt in ga izpeljali vrhunsko. Z veseljem vas priporočam vsem, ki se odločajo za postavitev sončne elektrarne.”

Deziderij Sekereš, lastnik sončne elektrarne MFE Sekereš
MFE Oražem

“Naša izkušnja postavitve sončne elektrarne je brez dvoma bila ravno zaradi podjetja Sol navitas izjemno prijetna. Od prvih pogovorov dalje so se držali vsega, kar smo se dogovorili. Prav tako lahko pohvalim njihov sistem organizacije, ki nam je prihranil številne skrbi, povezane z urejanjem dokumentacije. Tudi montaža je potekala brez težav, skratka, sedi 5!”

Aleš Oražem, lastnik sončne elektrarne MFE Oražem
MFE-Strazisnik Sol navitas

“Za Sol navitas smo se odločili zaradi njihove kompletne ponudbe ter prijaznih in strokovno podkovanih ljudi. Prav tako je bila sama izvedba strokovno narejena. Z elektrarno smo izjemno zadovoljni. Vsekakor priporočam.”

Peter Stražišnik, lastnik sončne elektrarne MFE Stražišnik

Vas zanima še kaj o postavitvi sončne elektrarne za samooskrbo?

Za vas smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja, na katere sta odgovarjala naš direktor, mag. Robert Otorepec in tehnični direktor Peter Soršak.