joly

Novo v ponudbi: Visoko zmogljivi moduli z daljšim jamstvom

Od julija v naši ponudbi poleg Longi Solar in Trina, tudi Niwa Pro JW-HD120N 380 W, 120-polcelični obojestranski N-tip moduli. Glavne prednosti modulov so celice N-tip ter steklo na obeh straneh modula. Module odlikuje predvsem višja zanesljivost, večja učinkovitost, nižji temperaturni koeficient in daljša življenjska doba.

N-tip celice v primerjavi z prevladujočim P-tipom, nudijo predvsem nižjo degradacijo. Zaradi celic N-tipa in stekla na obeh straneh panela so jamstveni pogoji bistveno boljši kot pri večini ostalih proizvajalcev. Medtem ko velika večina proizvajalcev nudi 25 letno jamstvo na izhodno moč, pa imajo ti paneli 30 letno jamstvo na izhodno moč in to kar 87,4 % izhodne moči še po 30 letih.

Paneli so obojestranski (bifacial)- tudi hrbtna stran panela je steklena (namesto hrbtne folije), kar panelu daje precej večjo mehansko odpornost in daljšo življenjsko dobo ter tako omogoča absorbcijo svetlobe tako iz sprednje kot tudi zadnje strani. Bifacial moduli omogočajo višjo proizvodnjo električne energije v primerjavi s klasičnimi enostranskimi paneli, predvsem v primeru ravnih streh, saj je zaradi montaže na trikotnike omogočeno prehajanje svetlobe tudi iz zadnje strani. V takšnim primerih se lahko proizvodnja poveča tudi za preko 20 % v primerjavi z enostranskimi paneli.

Zakaj še izbrati module Niwa Pro JW-HD120N 380 W?

Dodatna pridobitev električne energije

Vsaj 30-letna življenjska doba izdelka, več kot 10% – 30% dodatni izkoristek v primerjavi s konvencionalnim modul

ZERO LID (svetlobno inducirana degradacija)

Celice N tip niso podvržene naravni svetlobno inducirani degradaciji

Boljši odziv na šibko osvetlitev

Širok spektralni odziv in posledično večja izhodna moč v primeru šibke svetlobe (smog ali oblačni dnevi)

Širša uporabnost

Možnost namestitve na območja bolj izpostavljena vlagi, vetru in prahu, možnost vertikalne namestitve

Za pregled tehničnega lista klikni TUKAJ

Proizvajalec: Jolywood Solar Technology

Vodilni in največji svetovni proizvajalec celic in modulov N-tipVodilni svetovni proizvajalec backsheet folije

Proizvajalec je visoko tehnološko kitajsko podjetje Jolywood Solar Technology, vodilni svetovni proizvajalec silicijevih solarnih celic N-tipa ter backsheet folije za panele. Je tudi eden izmed trenutno 44 proizvajalcev solarnih modulov na svetu z oceno Tier 1, ki jo vsake tri mesece preverja Bloomberg New Energy Finance in s katero se ocenjuje finančna stabilnost proizvajalcev. Ker gre pri modulih za dolgoletna jamstva, je ta dolgoročna sposobnost preživetja proizvajalca še posebej pomembna.

Deli objavo