jesenska akcija - popust v vrednosti 1.000 €

spomladanska akcija - izkoristite vavčer za 1021 EUR ali 521 EUR

jesenska akcijska PONUDBA

Želite znižati svoje mesečne stroške? Izkoristite sončno energijo in se odločite za postavitev sončne elektrarne!Večja, kot je vaša poraba električne energije, prej se vam bo povrnila investicija v sončno elektrarno za samooskrbo. Če je vaša letna poraba električne energije okrog 13.000- 14.000 kWh, se vam splača postaviti sončno elektrarno moči 12 kW in investicija se vam bo povrnila v približno 8 letih. Za postavitev sončne elektrarne za samooskrbo so trenutno na voljo tudi nepovratna sredstva pri Eko skladu v višini 180 EUR na kW inštalirane moči, kar predstavlja 15 do 20 % stroškov investicije.

Sol navitas, izkušen in zaupanja vreden partner za fotovoltaiko, vam to jesen omogoča nakup sončne elektrarne po IZJEMNI ceni. Do 15. novembra 2021 vam pri nakupu sončne elektrarne podarjamo JESENSKI POPUST v vrednosti 1.000 EUR za elektrarne >12 kW.


Cena investicije se tako BISTVENO ZMANJŠA in sončna elektrarna postane še bolj dosegljiva kot kadarkoli prej. Postanite samooskrbni, znižajte vaš račun za električno energijo in z uporabo sončne energije sočasno zmanjšajte vpliv na okolje!

jesenska akcija sončna elektrarna
Share on facebook
Facebook

JESENSKA AKCIJA

 V času trajanja akcije (do 15.11.2021) vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti 12 ali več kW, podarimo jesenski popust v vrednosti 1.000 EUR. 

Akcija se vključi v pripravo predračuna in je združljiva s subvencijo EKO sklada in drugimi popusti!

*Pri vsaki ponudbi je mogoče unovčiti en popust v vrednosti 1.000 €.

spomladanska AKCIJA med 5 in 9,99 kW

 V času trajanja akcije (do 30. 3. 2021) vam ob nakupu sončne elektrarne v velikosti od 5 do 9,99 kW, podarimo VAVČER za popust v vrednosti 521 EUR.

Akcija se vključi v pripravo predračuna in je združljiva s subvencijo EKO sklada in drugimi popusti!

*Pri vsaki ponudbi je mogoče unovčiti en vavčer.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE IN IZKORISTITE SEJEMSKO AKCIJO

NOVOST!
Podjetje Sol navitas d.o.o. nagrajuje zadovoljne stranke!

Postani ambasador zelene energije, priporoči izgradnjo sončne elektrarne prijatelju/znancu in si prisluži 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE.

Letošnjo jesen uvajamo v poslovanje novost za naše zveste stranke. Ker smo s strokovnim pristopom v 12 letih delovanja na slovenskem trgu s postavitvijo sončne elektrarne osrečili več kot 1500 strank in ker vemo, da dober glas seže v deveto vas, uvajamo nagrajevanje priporočil. 

Strankam, ki bodo priporočila naše podjetje prijatelju, sorodniku, znancu, sosedu itd., bomo ob podpisu pogodbe z novo stranko podarili 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE!

 

Preko spodnjega obrazca lahko pošljete neomejeno število priporočil. Za vsako uspešno izpeljano priporočilo, ki rezultira v postavitvi nove sončne elektrarne na ključ, vam podarimo 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE.

Za več informacij smo vam vedno na voljo na: 059 223 674 ali info@sol-navitas.si.

Priporočaj SONČNO ELEKTRARNO SOL NAVITAS IN PREJMI 3-letno BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE ELEKTRARNE!

Živjo!

Sem ponosen lastnik sončne elektrarne podjetja Sol navitas d.o.o. Vabim te, da tudi ti zaupaš izgradnjo svoje sončne elektrarne podjetju Sol navitas d.o.o. in bistveno znižaš svoj mesečni račun za elektriko. Za vse dodatne informacije se lahko obrneš na svetovalce podjetja Sol Navitas, ki ti bodo svetovali in pripravili najboljši izračun. Več informacij najdeš na www.sol-navitas.si .

Kontakt svetovalcev: 059 223 674 ali info@sol-navitas.si

Lepo te pozdravljam! Podpis: [field id=”name”]

Spoštovani [field id=”name”],

zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Ponudbo vam bomo poslali v najkrajšem možnem času, v naslednjih nekaj dneh.

Več informacij o naših storitvah najdete na spletni strani www.sol-navitas.si.

POGOSTA VPRAŠANJA

Sončno elektrarno za samooskrbo lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec (poslovni odjemalec s priključno močjo manjšo od 41 kW), ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se samooskrbuje z električno energijo s pretvorbo sončne energije. Pred priključitvijo naprave za samooskrbo na notranjo nizkonapetostno električno inštalacijo stavbe je treba pri distribucijskemu operaterju pridobiti soglasje za priključitev.

 

Elektrarna se lahko postavi samo na streho ali fasado stavbe, ki se bo samooskrbovala z električno energijo. V vseh ostalih primerih pa takšna elektrarna potrebuje gradbeno dovoljenje, kar precej dvigne njeno ceno. Elektrarna mora zaradi preprečitve električnega udara v vsakem trenutku omogočati izklop iz distribucijskega omrežja. Hkrati pa mora zagotavljati, da je v napravi za samooskrbo v izključenem stanju zagotovljena mala napetost (ELV), ki je največ 50 V izmenične napetosti oziroma največ 120 V enosmerne napetosti. To pomeni, da se za te elektrarne lahko uporabljajo samo mikroinverterji ali pa inverterji v kombinaciji z optimizatorji.

Lastnik naprave za samooskrbo mora z dobaviteljem skleniti pogodbo o samooskrbi. Z njo se dogovorita, da se oddana električna energija (kWh) kompenzira s prevzeto električno energijo (kWh) v letnem obračunskem obdobju. Za količino delovne električne energije, prevzeto in oddano preko merilnega mesta, na katerega je priključena naprava, se uporablja enotarifno merjenje električne energije. Lastniku elektrarne se pri obračunu upošteva tista količina elektrike (kWh), ki predstavlja razliko med prevzeto in oddano delovno električno energijo. Le to se odčita na istem merilnem mestu ob zaključku obračunskega obdobja.

Velikost elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW. V primeru, da bo elektrarna proizvedla več električne energije od letne porabe vaše stavbe, boste viške energije dobavitelju prenesli brezplačno. Zato je najbolj optimalno postaviti elektrarno, ki bo letno proizvedla ravno toliko ali malo manj elektrike, kot jo porabite.

Pokličite nas in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo prisluhnili in pripravili najboljšo možnost za naravi prijazno pridobivanje električne energije.

GALERIJA STORITEV