DCIM100MEDIADJI_0047.JPG

Cene sončnih elektrarn v letu 2021 naraščajo! Kako si zagotoviti dobro ponudbo?

V letu 2021 se trg sončnih elektrarn sooča s številnimi nesorazmerji, kar se neposredno odraža v velikem nihanju cene sončnih elektrarn. Za vas smo zbrali informacije, ki pojasnjujejo, kaj se dogaja s cenami sončnih elektrarn v letu 2021 in kako si lahko kljub vsemu zagotovite dobro ponudbo.

Svet se v zadnjem letu in pol sooča z nepredstavljivimi ukrepi in omejitvami, ki si jih še nedavno nismo mogli niti zamisliti. Vse to močno vpliva tudi na trg fotovoltaike, ki se letos na eni strani spogleduje z močnim porastom povpraševanja, na drugi pa s številnimi težavami z dolgimi dobavnimi roki, močnemu porastu cen ladijskih prevozov in porastom cen drugih komponent.

Cene ladijskih prevozov so se namreč v zadnjem obdobju dvignile za kar 100%, prav tako so se zaradi visokega povpraševanja dvignile cene modulov in močno podaljšali dobavni roki. Za nameček je narasla tudi cena podkonstrukcije – za kar 30% v zadnjih treh mesecih.

Izvajalci se zato soočamo z nezavidljivo situacijo, v kateri je potrebno pokazati veliko mero fleksibilnosti. Prav zato smo v podjetju Sol navitas za naše stranke uvedli sistem, ki vam omogoča, da si zagotovite najboljše cene sončnih elektrarn. Na zalogi imamo namreč vse materiale, ki zagotavljajo ažurno in hitro izvedbo, po prejetem soglasju.  Za več informacij vabljeni, da oddate povpraševanje TUKAJ, ali pa nas kontaktirate na info@sol-navitas.si oz. pokličete na 059 223 674.

Deli objavo